1
1
1
1
1
1
1

Lunch- en dinercafé De Compagnie

Dineren of lunchen op een prachtige en unieke locatie op Texel? De compagnie is een eigentijds restaurant op de haven van Oudeschild. Naast een prachtig uitzicht over de Waddenzee en de haven van Oudeschild, staan kwaliteit en gastvrijheid hier centraal. Kom genieten van een drankje, een lekkere lunch, een diner of een kopje koffie met overheerlijke taart en andere zoetigheden.

Eten aan de haven

Restaurant de Compagnie op Texel serveert gevarieerde gerechten. Als visliefhebber kiest u voor één van de verse visgerechten uit de Waddenzee. Van gamba's tot kreeft en van sliptong tot kabeljauw: er is voor iedereen wel iets. Ook de vegetarische- en vleesgerechten zijn divers. Wat dacht u van gemarineerde spareribs of heerlijk Texels lamsvlees?

Prachtige locatie

Goed eten en tegelijkertijd genieten van een prachtig uitzicht? Het kan bij lunch- en dinerrestaurant De Compagnie. Vanuit het restaurant of vanaf het ruime terras kijkt u uit over de Waddenzee en de jachthaven. Bovendien is het restaurant bijzonder kindvriendelijk.

Kindvriendelijk restaurant op Texel

In lunch- en dinerrestaurant De Compagnie is uit eten met kinderen een feestje. Kinderen vermaken zich uitstekend in de kinderhoek met speelgoed. Buiten kunnen ze naar hartelust klimmen en klauteren in het spannende piratenspeelwrak naast De Compagnie. Er is zelfs een pannaveldje en waterspeelplaats!

Kindermenu's

Natuurlijk heeft de kok ook speciale kindermenu’s samengesteld. Lekkere visnuggets, een frikandel met frietjes en appelmoes, sliptong, spareribs, saté of spaghetti bolognese: er is genoeg keuze!

Groepsarrangement

Voor groepen vanaf 8 personen, is reserveren altijd gewenst. Wilt u met 15 personen bij ons komen eten? Dan kunnen wij in overleg een keuzemenu (driegangen) samenstellen.

Groepsuitjes

Wij verzorgen ook regelmatig lunches voor grotere groepen. Een leuk idee voor uw bedrijfs-, verenigings- of familie-uitje. We hebben een aantal speciaal samengestelde lunches, maar kunnen natuurlijk ook in overleg een lunch samenstellen.

Informatie & reserveren

Meer informatie en reserveren? Neem contact met ons op via (0222) 313 608 of mail naar reseveringen@decompagnietexel.nl.

 *
 *
 *
 *
 *
Ik ben geen robot

Wilt u voor vanavond nog reserveren? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Optredens
Op dinsdag is er (meestal) livemuziek in de Compagnie. Benieuwd naar het laatste nieuws omtrent optredens? Houd dan onze Facebook of Instagram in de gaten.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Op maandag, vrijdag, zaterdag, zondag zijn wij geopend vanaf 11.00 uur. Op maandag tot 17.00 uur. De overige dagen ook voor diner.

Het weekend van 7 tot 10 december zijn we gesloten. In de kerstvakantie zijn we dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Met uitzondering van 1e en 2e Kerstdag en Oudejaarsavond, dan zijn we gesloten. Op Nieuwjaarsdag zijn we geopend vanaf 13.00 uur.